zondag 29 augustus 2010

stofkes


Deze stofjes vond ik vorige week in een naaiwinkel (Frans Stael) in Torhout. Alle zomerstofjes waren -50%. Jammer dat ik niet op mijn gemak kon rondsnuffelen (de 2 boys waren mee en vonden het daar ook leuk...)want anders had ik vast nog veel meer gevonden.
van de linkse wil ik een tuniek maken en van het rechtse stofje een bustierjurkje met smokwerk.

lego-lego-lego!


Hier zijn we weer. Lang geleden maar met de 2 kids thuis in zomervakantie en manlief thuis wegens ziekte, had ik (hoewel ik zelf 3 weken verlof heb gehad) geen tijd om creatief bezig te zijn. Maar de goesting is daarom niet minder. Man mijn vingers jeuken en kijk dan ook uit naar de maand september, want dan is het weer school voor de oudste en start (eindelijk) de naailes. Vanaf dan kan ik me iedere donderdag een volle dag bezighouden met mijn eigen ding!
Oja de letterbak. Op de rommelmarkt kocht ik een letterbak, toen kreeg ik van mijn mama juist dezelfde. Dus toen had ik er 2. Geen nood voor elke zoon eentje. Manlief schilderde ze warmrood en nu hangen ze in de kinderkamers. Maar wat zet je daar nu in? Vroeger had ik er ook een en die stond vol met lieve "akkefietjes", maar bij zonen gaat dat dus niet é. Na wat nadenken kwam ik op het idee om er de oude legomannekes van de papa er in te zetten. Hip é?