dinsdag 30 november 2010

tissue boxen

Met de snotjes periode weer in het land, besloot ik om die kartonnen tissue boxen n's wat aan te kleden. Hier het resultaat. Maakt het neusje-snuiten wat aantrekkelijker.


maandag 22 november 2010

applicatie van stoffenspektakel



Deze applicaties kocht ik op de laatste stoffenspektakel in Gent.
Leuk e?

ketting


Dit idee haalde ik bij de cursus juwelen die ik vorig jaar volgde.
Hij is gemaakt van restjes van de klutsrok (zie eerder). Je moet reepjes van 1 cm snijden en die dan op een lange nylon draad rijgen. Zo heb ik dus een bijpassende ketting bij de rok!

tent






Deze tent heb ik gemaakt van oude gordijnen en recyclage van een oude Nijntje tentje. Ik heb de gordijnen aan elkaar gestikt volgens het formaat van de tafel. Lekker makkelijk. Nu hebben ze hun eigen binnenhuistent, die neemt niet veel plaats in en was lekker goedkoop.

vrijdag 5 november 2010

Jonah wou verkleed zijn tijdens de halloween optocht als spook. In de winkel nergens geen spookkleed meer te vinden.(Waarschijnlijk omdat ik te laat was) Gelukkig had ik nog witte fleece en een patroon van een cape liggen. Met een bijpassend masker kon ik de jongen gelukkig maken.


kluts rok

Voila, hier is hij dan. Mijn eerste werkstuk uit de naailes. De rok. Eeuwen aan bezig geweest! Patroon aanpassen, litsen, model aanpassen, etc... Kreeg er de kriebels van. Nu is hij dus eindelijk klaar. Ben niet helemaal tevreden. Heb er nogal dikke billen mee en omdat hij onderaan gedraaid is heb ik constant het gevoel dat er iets niet juist zit en dus loop ik er heel de tijd aan te trekken.