dinsdag 31 mei 2011

bavette

Een collega van me is vorige maand bevallen van een dochtertje. Ik vind het altijd leuk om iets zelfgemaakt te kunnen cadeau doen. Bij deze was het ook n's leuk om met girly stofkes te kunnen werken. Het werd een slab (komt toch altijd van pas). De stof is een combinatie van Roodkapje en de wolf en groene spons. Ik had er nog een paar omkeerbare (roze-rode) babyslofkes bijgemaakt maar ben die vergeten te fotograferen.

placemattekes

De placematjes zijn aan vervanging toe, ik heb hier nog 2 afwasbare tafelkleedjes liggen en de ene heb ik dus verknipt tot verschillende placematjes. Super snel gemaakt! En we kunnen weer proper eten zie!

juweeltjes, juweeltjes, juweeltjes....






Vorige week ben ik naar  Petit Bazaar geweest. Toen ik daar rondliep drong het eens tot me door dat ik de voorbereidingen voor mijn eerste marktje wat heb laten slabakken. (18/09/2010 St.Kruis Brugge: summerend festival: Allen daargeen!) Toen ik thuis kwam (met een hoofd vol nieuwe ideën) ben ik er direct goed ingevlogen. Met deze creaties als gevolg.  Hopelijk worden ze als leuk bevonden!