zondag 29 augustus 2010

lego-lego-lego!


Hier zijn we weer. Lang geleden maar met de 2 kids thuis in zomervakantie en manlief thuis wegens ziekte, had ik (hoewel ik zelf 3 weken verlof heb gehad) geen tijd om creatief bezig te zijn. Maar de goesting is daarom niet minder. Man mijn vingers jeuken en kijk dan ook uit naar de maand september, want dan is het weer school voor de oudste en start (eindelijk) de naailes. Vanaf dan kan ik me iedere donderdag een volle dag bezighouden met mijn eigen ding!
Oja de letterbak. Op de rommelmarkt kocht ik een letterbak, toen kreeg ik van mijn mama juist dezelfde. Dus toen had ik er 2. Geen nood voor elke zoon eentje. Manlief schilderde ze warmrood en nu hangen ze in de kinderkamers. Maar wat zet je daar nu in? Vroeger had ik er ook een en die stond vol met lieve "akkefietjes", maar bij zonen gaat dat dus niet é. Na wat nadenken kwam ik op het idee om er de oude legomannekes van de papa er in te zetten. Hip é?

2 opmerkingen:

  1. Hoi Steffie !! Leuk dat je weer aan het bloggen geslagen bent ! Ik weet het, je hebt niet meer tijd als je thuis in vakantie bent en iedereen rond je heen hangt ! Maar je zult je schade binnenkort wel kunnen inhalen, hoop ik ! Tot blogs of op het werk !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooi gedaan!! en tot volgende week!

    BeantwoordenVerwijderen